Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νισυροσ Παραλιεσ / Stis Top 3 Epiloges Twn Ellhnwn To Nhsi Poy Den Exoyn Anakalypsei Akoma Oi 3enoi Fetos Exei To Apolyto Paketo Diakopwn / Το porfyris hotel προσφέρει πισίνα και πρωινό σε απόσταση 200μ.

Νισυροσ Παραλιεσ / Stis Top 3 Epiloges Twn Ellhnwn To Nhsi Poy Den Exoyn Anakalypsei Akoma Oi 3enoi Fetos Exei To Apolyto Paketo Diakopwn / Το porfyris hotel προσφέρει πισίνα και πρωινό σε απόσταση 200μ.. Στη νίσυρο θα απολαύσετε την. Το κατάμαυρο χρώμα που έχουν τα βότσαλα, λόγω της ηφαιστειογενούς τους προέλευσης, είναι εντυπωσιακό. Κάστρα, τήλος θρησκευτικές τοποθεσίες, τήλος ιστορικές τοποθεσίες, τήλος γειτονιές, τήλος ορόσημα και σημεία ενδιαφέροντος, τήλος εκκλησίες και καθεδρικοί ναοί, τήλος. Μέσα στη καλδέρα βρίσκεται ο μεγαλύτερος υδροθερμικός κρατήρας στον κόσμο, ο στέφανος, ο οποίος έχει διάμετρο 300 μέτρα, ενώ συνολικά η νίσυρος έχει 5 κρατήρες. Όσο για τα καυτά αέρια του κρατήρα, αυτά οφείλονται στο θαλασσινό νερό και στο νερό της βροχής που εισχωρεί στα πετρώματα, συγκεντρώνεται σε τεράστια βάθη, όπου θερμαίνεται από τα καυτά αέρια που διαφεύγουν από το μάγμα και μετατρέπεται σε υπέρθερμο ατμό, 40 και 50 βαθμών.

Υπέροχοι άνθρωποι με χαμόγελο και εξαιρετική προθυμία και φιλοξενία, σε έναν τόπο που οι πέντε μέρες δεν αρκούν για διακοπές! Η διάσημη μαύρη παραλία παχιά άμμος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους κατασκηνωτές. Αυτή η εξοχική κατοικία βρίσκεται στο μανδράκι της νισύρου. Καιρός νήσος νίσυρος, πρόγνωση 7 ημερών. Κάστρα, τήλος θρησκευτικές τοποθεσίες, τήλος ιστορικές τοποθεσίες, τήλος γειτονιές, τήλος ορόσημα και σημεία ενδιαφέροντος, τήλος εκκλησίες και καθεδρικοί ναοί, τήλος.

Nisyros Sthn Kardia Toy Hfaisteioy A K Travelife H Ellada Mas
Nisyros Sthn Kardia Toy Hfaisteioy A K Travelife H Ellada Mas from i2.wp.com
Στη νίσυρο θα απολαύσετε την. Δείτε 13 κριτικές ταξιδιωτών, 26 φωτογραφίες και εξαιρετικές προσφορές για mammis apartments, με ταξινόμηση #3 από 4 b&bs / πανδοχεία σε νίσυρος και ταξινόμηση 4 στα 5 στο tripadvisor. Το νησί με σκηνικό που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από ιμπρεσιονιστικό πίνακα, στρώνει τραπέζια με ψάρια και κρεατικά και μας κερνά καφέ και κοκτέιλ. Μεγάλη σε μήκος που σπάει σε μικρότερες παραλίες με σκούρα άμμο και βότσαλο. Η νίσυρος είναι ένα εντυπωσιακό, ηφαιστειογενές νησί με φανταστική φύση και πολύ φιλόξενους κατοίκους. Ο πόνταμος είναι η μόνη αμμουδιά και η πιο εύκολα προσβάσιμη παραλία (10 λεπτά περπάτημα σε ασφαλτόδρομο). Συνολικά το νησί έχει 5 κρατήρες. Όσο για τα καυτά αέρια του κρατήρα, αυτά οφείλονται στο θαλασσινό νερό και στο νερό της βροχής που εισχωρεί στα πετρώματα, συγκεντρώνεται σε τεράστια βάθη, όπου θερμαίνεται από τα καυτά αέρια που διαφεύγουν από το μάγμα και μετατρέπεται σε υπέρθερμο ατμό, 40 και 50 βαθμών.

Η νίσυρος έχει μόνο λίγες παραλίες με μαύρη άμμο ή μαύρα βότσαλα, λόγω της ηφαιστειακής προέλευσης του νησιού.

Κάστρα, τήλος θρησκευτικές τοποθεσίες, τήλος ιστορικές τοποθεσίες, τήλος γειτονιές, τήλος ορόσημα και σημεία ενδιαφέροντος, τήλος εκκλησίες και καθεδρικοί ναοί, τήλος. Η νίσυρος ανήκει στα δωδεκάνησα και βρίσκεται δυτικά της ρόδου, ανάμεσα σε κω, τήλο και αστυπάλαια. Παραλίες, τήλος σπήλαια και βάραθρα, τήλος. Κι όμως είναι μία εύλογη απορία η απαγόρευση εισόδου γυναικών στη χερσόνησο του άθωνα. Το ηφαίστειο είναι ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού με όλα τα βλέμματα στραμμένα, στον μεγαλύτερο υδροθερμικό κρατήρα στον κόσμο, τον στέφανο, ο οποίος έχει διάμετρο 300 μέτρα. Οι πάλοι βρίσκονται στη βόρεια πλευρά του νησιού, 4 χιλιόμετρα από το μανδράκι. Ο πόνταμος είναι η μόνη αμμουδιά και η πιο εύκολα προσβάσιμη παραλία (10 λεπτά περπάτημα σε ασφαλτόδρομο). Η μεγάλη παραλία του χωριού, με άμμο, βότσαλα και δέντρα, χωρίζεται στις ακρογιαλιές κατσούνι, λιες και παχιά άμμο. Το κατάμαυρο χρώμα που έχουν τα βότσαλα, λόγω της ηφαιστειογενούς τους προέλευσης, είναι εντυπωσιακό. Αυθεντικά χωριά, παραδοσιακά καφενεία, εκκλησάκια θεμελιωμένα στους βράχους, πλατείες για ουζάκι και μεζέ. Μερικές από τις πιο όμορφες ακτές που μπορείτε να επισκεφθείτε είναι η παχιά άμμος με μαύρη άμμο και βαθιά πεντακάθαρα νερά, σε απόσταση 10 χλμ από την πόλη. Στο εμποριό θα συναντήσετε την «καυτή σπηλιά». Η παχιά άμμος ίσως η ομορφότερη παραλία του νησιού η οποία είναι κάπως απομονωμένη και δεν είναι προσβάσιμη με κάποιο μεταφορικό αλλά μόνο περπατώντας περίπου 10 λεπτά από το μονοπάτι που.

Ένας από τους κρυμμένους θησαυρούς του αιγαίου: Διαθέτει μία πλήρως εξοπλισμένη μονάδα, με θέα το αιγαίο πέλαγος και το βουνό. Οι κατοικοι τησ ασχολουνται με την αλιεια, τη σπογγαλιεια και τη γεωργια οι παραλιεσ τησ είναι πεντακαθαρεσ ενω εχει πολλεσ φυσικεσ ομορφιεσ νισυροσ: Το ηφαίστειο, του οποίου η αύρα χαρακτηρίζει ολόκληρο το νησί, τα λίγα, αλλά αυθεντικά χωριά και οι άγριες «ηφαιστειακές» παραλίες, οι ψαγμένοι, σοφιστικέ τουρίστες που μένουν το βράδυ, αφού οι ημερήσιοι «εισβολείς» από την κω έχουν φύγει είναι μόνο μερικά από τα. Η παραλία έχει κολπίσκους, σκούρη άμμο, λίγα βότσαλα και μερικά αρμυρίκια.

Paralies Sth Nisyro Vaterlo
Paralies Sth Nisyro Vaterlo from vateronlinenews.files.wordpress.com
Κι όμως είναι μία εύλογη απορία η απαγόρευση εισόδου γυναικών στη χερσόνησο του άθωνα. Η τελευταία έκρηξη του ηφαιστείου έλαβε χώρα το 1888 και σήμερα στο νησί υπάρχουν ενεργές φουμαρόλες. Όσο για τα καυτά αέρια του κρατήρα, αυτά οφείλονται στο θαλασσινό νερό και στο νερό της βροχής που εισχωρεί στα πετρώματα, συγκεντρώνεται σε τεράστια βάθη, όπου θερμαίνεται από τα καυτά αέρια που διαφεύγουν από το μάγμα και μετατρέπεται σε υπέρθερμο ατμό, 40 και 50 βαθμών. Η νίσυρος είναι ένα εντυπωσιακό, ηφαιστειογενές νησί με φανταστική φύση και πολύ φιλόξενους κατοίκους. Με την airbnb, σπίτι σας είναι ο κόσμος όλος. Πρωτεύουσα είναι το μανδράκι ενώ άλλα χωριά είναι ο εμπορειός, οι πάλοι, τα νικειά. Το νησί του ναυάρχου γνωμαγόρα, το ηφαιστειακό νησί δημιούργημα του θεού ποσειδώνα και του. 10 must στάσεις για φαγητό και ποτό.

Η διάσημη μαύρη παραλία παχιά άμμος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους κατασκηνωτές.

Το porfyris hotel προσφέρει πισίνα και πρωινό σε απόσταση 200μ. Στο εμποριό θα συναντήσετε την «καυτή σπηλιά». Ο πόνταμος είναι η μόνη αμμουδιά και η πιο εύκολα προσβάσιμη παραλία (10 λεπτά περπάτημα σε ασφαλτόδρομο). Η νίσυρος είναι ένα εντυπωσιακό, ηφαιστειογενές νησί με φανταστική φύση και πολύ φιλόξενους κατοίκους. Πάλοι η μεγάλη παραλία του χωριού, με άμμο, βότσαλα και δέντρα, χωρίζεται στις. Στην κάρπαθο θα συναντήσετε πολλές αξιόλογες παραλίες που διακρίνονται για το φυσικό τους κάλλος, την καθαρότητα των νερών και την καλή τους οργάνωση. Συνολικά το νησί έχει 5 κρατήρες. Ξεκινάμε την γνωριμία μας με τις ονειρεμένες παραλίες του νησιού. Όσο για τα καυτά αέρια του κρατήρα, αυτά οφείλονται στο θαλασσινό νερό και στο νερό της βροχής που εισχωρεί στα πετρώματα, συγκεντρώνεται σε τεράστια βάθη, όπου θερμαίνεται από τα καυτά αέρια που διαφεύγουν από το μάγμα και μετατρέπεται σε υπέρθερμο ατμό, 40 και 50 βαθμών. Μια γλυπτη παρασταση στη θαλασσα του αιγαιου αναδυθηκε από τη θαλασσα 160000 χρονια πριν! Η παραλία ξεκινάει 3 χλμ περίπου μετά τους πάλους και βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού. Ό,τι έχετε φανταστεί για τα νησιά του αιγαίου των δεκαετιών του '60 και του '70 είναι ζωντανό εδώ: Υπέροχοι άνθρωποι με χαμόγελο και εξαιρετική προθυμία και φιλοξενία, σε έναν τόπο που οι πέντε μέρες δεν αρκούν για διακοπές!

Στο εμποριό θα συναντήσετε την «καυτή σπηλιά». Το ηφαίστειο είναι πολύ πιθανόν ότι εξερράγη το 1422. Στη νίσυρο θα απολαύσετε την. Το νησί του ναυάρχου γνωμαγόρα, το ηφαιστειακό νησί δημιούργημα του θεού ποσειδώνα και του. Καλωσορίσατε στο ξενοδοχείο παλοι στη πανέμορφη νίσυρο!

H Nisyros Ths Agrias Omorfias Reader
H Nisyros Ths Agrias Omorfias Reader from www.reader.gr
Οι πάλοι βρίσκονται στη βόρεια πλευρά του νησιού, 4 χιλιόμετρα από το μανδράκι. Με την airbnb, σπίτι σας είναι ο κόσμος όλος. Ο πόνταμος είναι η μόνη αμμουδιά και η πιο εύκολα προσβάσιμη παραλία (10 λεπτά περπάτημα σε ασφαλτόδρομο). Το κατάμαυρο χρώμα που έχουν τα βότσαλα, λόγω της ηφαιστειογενούς τους προέλευσης, είναι εντυπωσιακό. Μέσα στη καλδέρα βρίσκεται ο μεγαλύτερος υδροθερμικός κρατήρας στον κόσμο, ο στέφανος, ο οποίος έχει διάμετρο 300 μέτρα, ενώ συνολικά η νίσυρος έχει 5 κρατήρες. Όσο για τα καυτά αέρια του κρατήρα, αυτά οφείλονται στο θαλασσινό νερό και στο νερό της βροχής που εισχωρεί στα πετρώματα, συγκεντρώνεται σε τεράστια βάθη, όπου θερμαίνεται από τα καυτά αέρια που διαφεύγουν από το μάγμα και μετατρέπεται σε υπέρθερμο ατμό, 40 και 50 βαθμών. Το νησί των αναφορών του ομήρου και του στράβωνα, του ηρόδοτου και του θεόφραστου. Διαθέτει μία πλήρως εξοπλισμένη μονάδα, με θέα το αιγαίο πέλαγος και το βουνό.

Η διάσημη μαύρη παραλία παχιά άμμος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους κατασκηνωτές.

Στην κάρπαθο θα συναντήσετε πολλές αξιόλογες παραλίες που διακρίνονται για το φυσικό τους κάλλος, την καθαρότητα των νερών και την καλή τους οργάνωση. Η νίσυρος ανήκει στα δωδεκάνησα και βρίσκεται δυτικά της ρόδου, ανάμεσα σε κω, τήλο και αστυπάλαια. Ο πόνταμος είναι η μόνη αμμουδιά και η πιο εύκολα προσβάσιμη παραλία (10 λεπτά περπάτημα σε ασφαλτόδρομο). Η παραλία ξεκινάει 3 χλμ περίπου μετά τους πάλους και βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού. Οι πάλοι βρίσκονται στη βόρεια πλευρά του νησιού, 4 χιλιόμετρα από το μανδράκι. Το νησί με καταγεγραμμένη ιστορία που υπερβαίνει τους 5.000 χρόνους. Το νησί των αναφορών του ομήρου και του στράβωνα, του ηρόδοτου και του θεόφραστου. Κάστρα, τήλος θρησκευτικές τοποθεσίες, τήλος ιστορικές τοποθεσίες, τήλος γειτονιές, τήλος ορόσημα και σημεία ενδιαφέροντος, τήλος εκκλησίες και καθεδρικοί ναοί, τήλος. Καιρός νήσος νίσυρος, πρόγνωση 7 ημερών. Ένας από τους κρυμμένους θησαυρούς του αιγαίου: Μεγάλη σε μήκος που σπάει σε μικρότερες παραλίες με σκούρα άμμο και βότσαλο. Οι μαξιλαροειδείς λάβες, από των οποίων τη διάβρωση προέρχονται, έχουν ηλικία πάνω από 160.000 χρόνια και αποτελούν τα παλαιότερα πετρώματα που παρατηρούνται στο νησί. Στο εμποριό θα συναντήσετε την «καυτή σπηλιά».

Το κατάμαυρο χρώμα που έχουν τα βότσαλα, λόγω της ηφαιστειογενούς τους προέλευσης, είναι εντυπωσιακό νισυροσ. Στη νίσυρο θα απολαύσετε την.